17 – 20 октомври 2019

en mk

Билети

17 октомври | MOБ, 20:00
DAVID TORN FRED FRITH TRIO
600 ден. купи билет
17 октомври | MOБ, 20:00
DAVID TORN FRED FRITH TRIO
600 ден. купи билет
18 октомври | MOБ, 20:00 SOКRATIS SINOPOULOS QUARTET ANOUAR BRAHEM QUARTET 1000 ден. РАСПРОДАДЕНО
18 октомври | MOБ, 20:00 SOКRATIS SINOPOULOS QUARTET ANOUAR BRAHEM QUARTET 1000 ден. купи билет
18 октомври | Клуб Епицентар, 24:00 NICOLA CONTE (dj set)* 400 ден. купи билет
18 октомври | Клуб Епицентар, 24:00 NICOLA CONTE (dj set) 400 ден. купи билет
19 октомври | MOБ, 20:00
JON BALKE BATAGRAF ART ENSEMBLE OF CHICAGO
800 ден. купи билет
19 октомври | MOБ, 20:00
JON BALKE BATAGRAF ART ENSEMBLE OF CHICAGO
800 ден. купи билет
20 октомври | МКЦ Кино Фросина, 18:00 JOELLE LEANDRE 300 ден. купи билет
20 октомври | МКЦ Кино Фросина, 18:00 JOELLE LEANDRE 300 ден. купи билет
20 октомври | MOБ, 20:00 TORD GUSTAVSEN TRIO JAMES BRANDON LEWIS UNRULY QUINTET 800 ден. купи билет
20 октомври | MOБ, 20:00 TORD GUSTAVSEN TRIO JAMES BRANDON LEWIS UNRULY QUINTET 800 ден. купи билет
КОМПЛЕТ БИЛЕТИ *со исклучок на билетот за Nicola Conte (dj set) 2800 ден. РАСПРОДАДЕНО
КОМПЛЕТ БИЛЕТИ *со исклучок на билетот за Nicola Conte
2800 ден. купи билет
Влезот е слободен за прикажувањето на документарниот филм SOUNDS AND SILENCE и за концертите на NEXT TO SILENCE и DŽIJAN EMIN & THE MAGICAL ORCHESTRA.